mozfemesputrajaya769

Photos + Videos + Location + Profile + Media

MOZFEMES PERFUME SAHSOLAT instagram @mozfemesputrajaya769 profile

10 Tips Untuk Berjaya Dalam Bisnes. 1. Buat. Buat. Buat. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻Ramai orang ada idea bagus, tetapi tak buat. Nak berjaya, kena buat. Banyak bisnes besar, bermula kecil-kecilan.πŸ‘πŸ» 2. Banyak bisnes gagal bukan kerana tak ada idea, tetapi idea terlalu banyak. Buat keputusan bisnes apa nak buat, kemudian tumpukan kepada bisnes tersebut. 3. USAH BERHENTI BELAJARπŸ“..Belajarlah dari sesiapa saja. Usah pilih bulu untuk belajar. Orang di bawah kita pun banyak ilmu yang kita boleh ambil. Apabila kita berasa sudah cukup pandai, ketika itu kita menempah kegagalan. 4. Fokus kepada bisnes kita. Usah habis masa mengkritik dan mencari salah bisnes orang lain. Orang lain salah belum tentu kita betul.πŸ˜‡ 5. Usah harap orang lain tolong bisnes kita. Kita usahawan, buat sendiri. Usahawan usah ada minda peminta sedekah.πŸ™πŸ» 6. Elakkan mudah rasa kecewa dan putus semangat. Dalam bisnes, ada masa naik☝🏻, ada masa turunπŸ‘‡πŸ».Bawa bertenang.πŸ˜‡ 7. Semua bisnes ada masalah. Ada orang gunakan istilah cabaran πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻..Apa pun, usah fokus kepada masalah❌❌..Cari penyelesaian ❔❓❔Di penghujung terowong yang gelap, ada cahaya. β˜€οΈ 8. Belajar dari sesiapa saja, namun akhir sekali buat KEPUTUSAN SENDIRI. 9. Berhenti salahkan orang lain. Orang berjaya berikan hasil, orang gagal berikan alasan. πŸ˜‡ 10. Sekiranya setiap kali anjing menyalak kita berhenti, maka lambatlah sampai ke destinasi. Biarkanlah SUARA SUMBANG memperlekeh apa yang kita lakukan. πŸ™‰πŸ™‰πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ŠπŸ™ŠKita jalan terus. Buktikan dia salah bukan dengan cakap-cakap, tetapi dengan menunjukkan hasil kejayaan.πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Salam 1 Ramadhan.... Hari yang dinanti2kan oleh seluruh umat Islam pelusuk dunia. . Hari nie juga hari yang dinantikan oleh pencinta setia #TrueLoveForHer dimana True Love didatangkan dalam single box. Dengan harga RM40/box dengan isian 20ml. . Apa yang best lagi untuk pelanggan Mozfemes, setiap pembelian RM100 dan keatas layak menerima 1 packet SAMPUL DUIT RAYA secara PERCUMA. . Haaaa,bestkan??? Sambil2 wangi di pagi raya, dapat jimat beli sampul raya. Bila dah wangi dengan #MozfemesPerfume nanti tak de la segan sangat bau yg tak best bila bersalam-salaman dan berpelukan di hari raya uollx. . Nak sampul free cepat-cepat πŸ‘‡ wasap.my/60163180015/NakSampulRaya . Mozfemes Perfume ~ Realiti Wangian Tersendiri
Jangan sombong πŸ˜‰ Selamat mewangi ye semua 😍😍😍 #perfume #mozfemesputrajaya #mozfemesperfumes #sweetheartforher #vipforhim #truelove #zf #zfforhimandher http:/mozfemesputrajaya.wasap.my
Apa sebenarnya yang dimaksudkan dengan zon selesa atau "comfort zone"? Sebenarnya zon selesa ni merujuk kepada pattern kehidupan kita yang kita lalui setiap hari. Apabila kita melalui perkara dan rutin yang sama setiap hari, kita akan berasa selesa dengan keadaan itu. Natijahnya tiada perkembangan dalam tambah nilai kehidupan sendiri dan insan lain ... fikir2kan
BARU PAKAI 4 JAM DAH HILANG BAU WANGI?SUSAH NAK CARI PERFUME YANG TAHAN LAMA TAPI HARGA BAJET? Kann, perfume kat pasaran banyak yang pakai sekejap je dah hilang bau. Nak pergi kerja pun terpaksa bawak perfume sebab nak sembur waktu lunch nanti. Tapikan, sejak ada MoZFemes Perfume, alhamdulillah spray waktu pagi, malam balik pun wangi lagi Nak dapatkan SPECIAL OFFER?. Jom klik link http://mozfemesputrajaya.wasap.my/ http://mozfemesputrajaya.wasap.my/ http://mozfemesputrajaya.wasap.my/ #mozfemesputrajaya #mozfemesperfumes #realitiwangiantersendiri #sahsolat #harihariwangihariharibuatduit
Assalamualaikum Lama tak update..busy sikit lately 😊 Ni kot sapa2 yang tak tau nk buat hantaran apa..ni idea Ck Da bg ni..kot ampa bkenan habaq na Bleh order bila2 ja 😊 www.mozfemesputrajaya.wasap.my Nt wasap na #mozfemesputrajaya #mozfemesperfumes
Lunch date COD SWEETHEART untuk present cikgu 😍😍😍 #mozfemesperfumes #mozfemesputrajaya #sweetheartforher www.mozfemesputrajaya.wasap.my
Apa kelebihan beli pakage Mozfemes Perfume?. Kelebihannya :-) Β€ Anda dpt semua bau tak tinggal walau 1. Β€ Next pembelian dpt diskaun. Β€ Boleh mula biz Mozfemes Perfume terus Untungkan, boleh pakai sndri, boleh biz plk tu. Hari-hari Wangi, Hari-Hari Buat Duit. LamaΒ² perfume sndri dah jd free. MOZFEMES PERFUME MENGELUARKAN BAU TERSENDIRI LAIN DARI YANG LAIN TAU. RUGI TAK CUBA U ALSS Berminat mai pm cik da nak lebih cepat whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://mozfemesputrajaya.wasap.my/ http://mozfemesputrajaya.wasap.my/ http://mozfemesputrajaya.wasap.my/

social media share